Ny tekniker på laget


Vi starter 2018 med et enda sterkere team. Endelig har Alexander Christensen offisielt blitt en del av Plosiv. Vi har samarbeidet med Alexander lenge og vi vet at han jobber like hardt som oss andre her for å levere ekstra god lyd. Han er nå medeier og ansatt i Plosiv.

Alexander gikk ut fra lydskolen på NISS i 2005 og har siden jobbet med opptakslyd. Med 13 års erfaring og nærmere 300 forskjellige produksjoner på CV-en har han opparbeidet seg bred kompetanse innen film, drama, reklame og TV.

 

Alexander på opptak verden rundt:

Thomas
Latest posts by Thomas (see all)

Published by

Thomas

Thomas er lyddesigner og daglig leder hos Plosiv. Han jobber med lyd til TV, film og spill. Thomas har lydteknikerutdanning fra NISS/Norsk lydskole, bachelorgrad i informatikk og informasjonsbehandling fra NTNU og lederutdanning fra Forsvaret.