Oppdatert nettside

Screenshot av plosiv.no

Endelig har nettsiden vår fått en etterlengtet ansiktsløftning. Det gjenstår fortsatt litt arbeid bak kulissene, men fasaden er stort sett ferdig. Nytt bilde av studiokatten er på plass og endelig har vi fått opp bilder av oss som jobber her. Vi har også kuttet bort noe av teksten for å gjøre siden ryddigere og mer oversiktlig.

Screenshot av plosiv.no - ansatte

Siden er bygget opp på nytt fra grunnen av, men filosofien er den samme. Siden skal være enkel å finne frem på og den skal lastes inn raskt. Vi har valgt å unngå databasebaserte løsninger som WordPress og bygget siden med HTML5, CSS og jQuery/Javascript.

Toppmenyen fungerer nå slik vi hele tiden har ønsket. Menyen endres til et mer diskret format når man scroller nedover. I tillegg vil klikk på menyen nå utløse en animert scrolling til riktig sted lenger ned på siden. Vi har også lagt inn animasjoner som viser tekst og annet innhold på siden etter hvert som man scroller nedover.

Thomas

Thomas

Thomas er lyddesigner og daglig leder hos Plosiv. Han jobber med lyd til TV, film og spill.

Thomas har lydteknikerutdanning fra NISS/Norsk lydskole, bachelorgrad i informatikk og informasjonsbehandling fra NTNU og lederutdanning fra Forsvaret.
Thomas

Latest posts by Thomas (see all)

Published by

Thomas

Thomas er lyddesigner og daglig leder hos Plosiv. Han jobber med lyd til TV, film og spill. Thomas har lydteknikerutdanning fra NISS/Norsk lydskole, bachelorgrad i informatikk og informasjonsbehandling fra NTNU og lederutdanning fra Forsvaret.