Nytt lokale, nye muligheter

I uka som gikk har vi pakket ned alt i det gamle studioet og flyttet til nye lokaler. Vi mellomlander hos Notam mens vi planlegger og bygger nytt studio. Hos Notam har vi mange flinke og kreative mennesker vegg i vegg og vi ser fram til å hente inspirasjon der og utveksle idéer med dem. På fredag satte vi opp stereolytting i det midlertidige kontrollrommet. I løpet av neste uke kommer 5.1-oppsettet vårt på plass og vi er klare for første kortfilm.

Bilde fra studio. Miks av "Last bus after midnight"
Siste jobb i det gamle studioet var et talentutviklingsprosjekt i regi av Felles film. Andreas Nilsen og Anders Rudseter har skrevet manus, regissert, filmet og klippet kortfilmen “Last bus after midnight” med støtte fra erfarne bransjefolk. Vi stilte opp og sørget for god opptakslyd og kinomiks med trøkk. “Last bus” kommer snart til en festival nær deg.

-Thomas

Thomas
Latest posts by Thomas (see all)

Published by

Thomas

Thomas er lyddesigner og daglig leder hos Plosiv. Han jobber med lyd til TV, film og spill. Thomas har lydteknikerutdanning fra NISS/Norsk lydskole, bachelorgrad i informatikk og informasjonsbehandling fra NTNU og lederutdanning fra Forsvaret.