Monstre og varulver

De siste ukene har det vært høyt trykk hos oss, både i studio og ute på location. Marius har reist rundt i Oslo og omegn og gjort opptak til flere produksjoner. Mellom slagene har han mikset og lyddesignet i studio sammen med meg.

Hoveddelen av studioarbeidet har vært etterarbeid, lyddesign og miks av Hyenafilms kortfilm “Mørkeredd” og en kinoreklame i samarbeid med Spitfire productions. Felles for disse er at vi har fått lekt oss med lyddesign av monstre. I kinoreklamen er det en varulv som er hovedperson, hvis man kan kalle det det, og i “Mørkeredd” er det en liten gutts fantasi som står for de skumle lydene. Det gjenstår fortsatt noe arbeid før vi er helt i mål, men vi nærmer oss. Vi koser oss med prosessen og ser frem til å jobbe med flere monsterlyder på et nytt prosjekt som starter opp i slutten av mai.

Thomas

Thomas

Thomas er lyddesigner og daglig leder hos Plosiv. Han jobber med lyd til TV, film og spill.

Thomas har lydteknikerutdanning fra NISS/Norsk lydskole, bachelorgrad i informatikk og informasjonsbehandling fra NTNU og lederutdanning fra Forsvaret.
Thomas

Published by

Thomas

Thomas er lyddesigner og daglig leder hos Plosiv. Han jobber med lyd til TV, film og spill. Thomas har lydteknikerutdanning fra NISS/Norsk lydskole, bachelorgrad i informatikk og informasjonsbehandling fra NTNU og lederutdanning fra Forsvaret.